m

nu sticker jag & jennifer. hejdååå!

duschen nu..

Hallå!

Fredag  idag niiiice PLUS valborg. Kan de bli bättre? nixpix. Ligger bara och slöar i sängen nu, sjukt trött. Men ska snart hoppa in i duschen så att man piggnar till lite. Vet inte riktigt vad som händer idag. Ska snart träffa jennifer, förmodligen i stan. Sen ska vi äta något. Men nu måste jag snabba mig. Hörs senare!



puss på er

Mycket dålig uppdatering idag. Var iaf lediga idag, eller hemstudiedag. Therese kom hit vid tolv tiden för att vi hade tänkt plugga, men så blev det ju inte. Har också varit hundvakt till en lite sötnos idag, så jävla söt.
Stack hem till pappa en snabbis senare och sen till kvantum för att inventera med laget. Inte så kul. Vi va kanske 7 st från laget & sen några andra nissar som bara gick runt & sa vad vi skulle göra. Så man kommer nog drömma om siffror inatt. Men nu ska jag gå & lägga mig så man orkar upp imorgon!





skit i mitt face.


andra avenyn nu ;d



Mötet gick bra, för den som ville veta det. Nu sitter jag bara och väntar på att andra avenyn ska börja.
Kommer inte fatta ett piss eftersom jag inte såg de förra avsnittet. Men skit i det. Nu har det börjat så jag
hinner inte blogga, haha! pussen

man är ju inte förvånad ;)



lite suddigt, men skit samma.

Lova Cajsa att lägga upp detta för att hon inte visste att hennes mamma hade skrivit så, haha så söt..men klumpig :)

28 april 2010

Dålig uppdatering idag, i know. Men så kan de bli ibland. Skolan va iaf lika seg precis som vanligt. Stack hem efter skolan och plugga lite faktiskt. Sen har jag målat klart mitt fina skåp, haha får nu göra det en gång till.
Hur som helst så ska jag snart på något möta med laget och hela klubben hur det kommer att vara nästa säsong och sånt
. Så nu ska jag fixa lite och sen till plantan! Hörs ikväll snyggingar!




blöö..

27 APRIL

Idag så har inget speciellt hänt, men tänkte ändå skriva om idag. Var ju och klippte mig tidigare. Och sen var jag vara ute och gick en runde, kan inte springa eftersom jag har problem med benhinnorna. Men hur som helst så kom jag på att jag inte vet var min cykel är, haha det händer faktiskt ganska ofta. Men kom på till sist att jag hade den hos mamma så jag stack dit för att hämta den. Men nej, det är ju någon liten zigenar idiot snorunge bög har stulit den, haha tredje gången min cykel blir stulen nu. Men skit i de.
Har ju precis målat klart mitt snygga skåp som jag tänkte ha smink i sen. Ska snart gå & lägga mig faktiskt, sjuuukt trött.







Visste ni att...

jag faktiskt är grym på att måla..haha eller inte!





Men det blir nog snyggt när det är helt vitt & allt är klart.



haha!

mohaha. Ni avar inte vad jag ska göra nu. Spela TV SPEL tillsammans med min bror. Detta kommer inte gå så bra, haha! Hörs snyggingar :)

Klippas nu, jipppi




hallåja.

Hemma från underbara skolan nu, ska sticka & klippa mig nu. Så måste snabba mig nu. Så vi får höras senare!

OOHJAA











i ♥ shopping



Lite shopping blev det idag iaf, har ni tur så orkar jag lägga in vad det blev också. :)

Dagens! plus inlägg. haha

Nu har mamma kommit hem, så nu drar vi ner till stan, hejdå!




skinnjacka
blus/tunika - vero moda

tights
converse


stan snart!

tjingeliiiing.
Ledig idag som sagt, vilket är riktigt skönt. Jag har hunnit städa undan på rummet så nu kan man gå utan att trampa på tusen saker, haha. Sitter och slöar lite nu, ska snart sticka ner till stan så fort mamma kommer hem. Ska plugga lite senare om jag orkar, eller jag har egentligen inget val. Men nu tänkte jag göra mig klar, hörs!



hahah! jag är liiiite konstig.

23.08

Nu ska jag snart lägga mig och kolla lite på tv. Kommer somna vilken sekund som helst. Som tur så är vi lediga imorgon. Jag ska försöka hinna städa upp på mitt rum, ser ut som om det har varit tredje världskriget här inne, haha. Ska också sticka ner till stan en runda och se ifall jag hittar något roligt. Sen ska jag pligga röven av mig, inte så kul.



natti natti sötnosar.

Gamleby bilder del 1


På väg dit.


Utsikten vid skolan




Michelle suger på att sy. :)


Fåga mig inte vad jag kollar på? haha


Alltid lika glada :)


snyggginar!


jag & bulle. :)


Tur att man inte skrattar så ofta. :)


coolingen själv. (h)


Redo för att rymma, haha!


hihihi.


Love


Pusss ;d


michelle sötnos (L)


Vår söta lärare har koll ;)


Hahaha, vår bil som vi gjorde på tekniken.


bilderna kommer snart..

Nu håller jag på att lägga in bilderna på datorn sen gamleby. Så dom kommer in snart!

söndag morgon!

God morgon!

Vaknade för några timmar sen av att min syster kom ner och väckte mig. Idag ska jag bara fixa lite på rummet och ta det lugnt. Känner inte för att göra något idag. Ska snart gå hem till mamma en sabbis, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Men de får bli som de blir. Puss så länge!



my evening





Nu vet ni hur jag ska roa mig själv ikväll. puss på er sötisar!

24 april 2010

För det första d-e-n-i-c-e & inte dh. okej CORRE? haha!
Dålig uppdatering igen, men så är det när jag inte har min dator här hos pappa. Har iaf varit på väla med cornelia osm ni säkert vet. Har passat min syster en stund nu ikväll. Ska snart göra popcorn till oss. Sen ska vi bara ta det lugnt och kolla på tv. puss!



cornelia bloggar

tjenixen!
idag har vatt med dh. vi stack till väla. vi gick in på kappAlh för dh hade presentkort på 300 kr där och hon var sur som en citron för dom bara hade skitkläder. så vi stack och åt pizza, men hon gick fortfarande och klaga på dom kläderna så vi gick in där typ 5 gånger och sista gången så hitta hon en borste och ett par örhängen och en födelsedagspresent till mig(jag vet inte vad det är) host..
sen stack vi hem och vi har precis spelat kort. denice vann 2gånger och sen klassa jag ut henne i finns i sjön mohahahahahaha.
nu ska jag umgås medmin kära kollega denice

ccorneliaa


köpte en ny sommarhatt. visst är den snygg?


vi åt inte mc donalds utan köpte drickan där.


här kränger jag pizzzzzzzzzza

jag ska flytta hemifrån :D:D:DD:D::D:D:D

Hemma igen!

Kom hem för någon timme sen. Veckan i Gamleby har varit fett rolig. Dock så har man knappt sovit något så man är ganska trött nu. Sitter och kollar på handboll och ska snart packa upp & fixa lite. Ska även lägga in lite bilder senare också från veckan och fixa lite annat med bliggen. Men vi hörs om någon timme!


Hörs på fredag!

Godmorgon!

Nu har jag precis packat de sista och ska snart sticka till skolan. Åker till gamleby idag & kommer hem på fredag kväll. Vilket innebär att jag inte kommer blogga alls under dessa dagarna. Men kommer lägga in massor av bilder när jag kommer hem om ni har tur. Men nu måste jag göra mig klar! Sakna mig inte för mycket ;)




rubrik

jag lever, tro de eller ej.

träffa jennifer nu!

hallå snyggingar.
Nu ska snart snart ner till stan och träffa jennifer. Ska lämna köpa en ny fucking plattång eftersom min är fucking sönder så jag får snart fucking damp. ska sluta säga fucking hela fucking tiden. hihi
Men vi hörs! ;d




bästa(L)

natti

Matchen finns inte så mycket att snacka om. Mötte ju sveriges bästa lag bland 94. Men vi hängde med bra & ledde faktiskt matchen under vissa studer. Men tappa det mot slutet, men bra spelat brudar.
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska snart lägga mig & kolla på andra avenyn & sen är det godnatt som gäller för min del. Så vi hörs imorgon snyggingar.




jag hatar cornelia

Hej på er. Känner inte riktigt för att blogga nu, men slänger in ett kort inlägg iaf. Skolan sög idag, ovanligt? eller inte.
Hur som helst så stack jag till min sångpedagog vid tre tiden. Stack ner till stan en snabbis. Sen stack jag hem & ska äta snart. Match ikväll, semifinal mot lundagård. Ringde precis till min frisör för att få en ny tid. Men hon har så klart ingen tid innan fredag & jag åker ju till gamleby på måndag. Så kanske måste våga att testa en ny så länge? Vi får se.



Ja ni ser. Ska träffa cornelia om en timme. Så vi får höras när jag kommer hem! hihi

dålig bloggning idag

Nu har jag städat heeela mitt rum, så nu kan man ta sig fram utan att trampa på 100 saker. Men nu ska jag lägga mig & kolla på tv & sen ska jag nanna! Hörs snyggingar (L)

jag är bäst på att blogga

tjabbbba!

Är på fett bra humör nu, för den som ville veta. Mohah. Dagen idag var varit rätt chill. Skulle iväg & klippa mig efter skolan eftersom min frisör va sjuk igår så fick jag en ny tid idag men tror ni hon va där? svar nej! Skit störigt. Så jag stack hem & måla naglarna ist. haha! Sen hade vi löpträning ute i slingan en snabbis & sen stack jag hem. Nu sitter jag här och kollar lite på tv. Ska snart plugga lite, duktigt va?




Dagens!



Jacka - vila
Tunika - Kreta
Tights - gina
skor - converse
väska - åhlens

bilder sen 11 april


liiite mobbad.

snyggingarna

run bitch

fanny sötnos (L)





fannykommerdödamig.se



smileee



bästa (L)

apan själv där ja

CORRE inte cornelia CORRE!

palllllla rubriiiik

hej snyggingar.
Hemma från skolan nu, fett skönt. Ska snart sticka iväg och klippa mig. Vet inte riktigt hur jag ska göra, men det blir säkert bra ;)
Tog precis i sönder mitt tangentbord, skit bra. Och jag vet inte hur man fixar det? skit bra (y)
Har fortfarande inte fixat de med bilderna eftersom sladden är helt konstig. Men ska försöka fixa det när jag har kommit hem. Men nu ska jag göra mig klar & sen sticker jag!



fu*king daaaaamp

hallåja.
Träningen/matchen gick helt okej. Dock inte för min del.
Tänkte lägga in bilderna nu som jag hade sagt att jag skulle. Men sladd fit*an funkar så klart inte. Den passar inte riktigt, fast att jag är 100 % säker på att det är den, helt cp. Så ska försöka fixa det nu under kvällen om jag orkar.
Ska snart kolla på tv hade jag också tänk. Men är säkert inget fucking bra program. Nu ska jag sluta skriva innan jag får mer damp. Är på fett dålig humör som ni säkert har märkt.


saskiaälskling ♥

Hej tjockhuen.  ( saskia tvinga mig att skriva de )
Nu sitter jag hemma hos lilla saskia. Väntar på att han ska bli klar, vilket tar en jäkla tid. Varit i stan precis, köpta fin fina nagelack. Kommer kanske bild senare ifall ni har tur. Ska snart sticka hem till mig & käka. Sen sticker jag & tränar. Eller ska nog spela träningsmatch mot damlaget? haha. Men nu ska jag skrika på saskia lite :)









hahah, man får ju bjuda på sig själv ;)

staaaaaan

hej sötnosar.
Tyvärr så hinner jag inte blogga nu. ska träffa saskia om exakt 2 minuter och är inte riktigt klar. Lägger in bilder & sånt senare ikväll. puss på er (L)

Pussen

Nu tänkte jag kolla klart på wallander och sen ska jag faktiskt gå & lägga mig. Skola precis som vanligt imorgon.
Men vi hörs imorgon snyggingar!

Wallander nu.

Nu är jag hemma igen. Riktigt kul att börja spela beachhandboll igen. Tog en fel bilder som jag hade tänkte
att lägga in nu ikväll. Men hittar inte sladden, glömde nog den hos pappa.
Nu sitter jag och kollar på wallander, för den som ville veta det. Ska snart se om jag hittar någon annan sladd som
passar.



beachhandboll nu!

hejjjjjj.

Har inte hunnit eler orkat blogga idag, så kan det ju bli ibland. Nu ska jag iaf skicka iväg och spela beachhandboll med mina älsklingar, kan det bli bättre? nix pix. Men hörs när jag kommer hem.

puss


GODNATT!


fotboll suuuuger!

Känns som hela sverige, kanske världen kollar på fotboll nu förutom jag? Jag tänkte iaf kolla på de senaste avsnittet av bella & tyra show. Missa det eftersom vi va och spela match i torsdes. Så får se det nu ist. Stanna inne ikväll eftersom jag börjar bli sjuk igen..Så nu ska jag pyssla om mig själv lite. puss på er sötnosar!


Dagens!


hej mittbena.

blus/tunika - olofsson
skin jacka - kappahl
tights - gina
väska - h&m


lördag 10 april

Hej sötnos!
Nu sitter man här & diggar musik, fett trött. Syster kom ner och väckte mig kl
FEM i morse! Helt sjukt. Tog ett tag innan jag kunde somna om och sen ställer hon sig och skriker " GÅ UPP " Så snäll syster har jag..haha.
Jag hängde iaf med till ekeby möbelaffär idag. När vi kom hem va jag faktiskt så duktig så jag gick ut och motionera 1 ½ timme. Kan dock inte springa eftersom mina benhinnor är lite som dom är..
Nu ska vi snart äta, hörs snyggingar!



vitamin well defence









Ja, bilderna säger allt ;)

Dagens!



blus - zara
kofta - gina
jeans tights - gina, tror jag?
skor - (vita converse) New york

weehoo!


18.21

Hallå!

Skolan idag va helt okej, precis som alla andra fredagar. Inga planer för helgen, så den får bli som den blir.  Ska försöka hinna sticka ner till stan och växla mina danska pengar sen jag & jennifer va i lyngby. Förmodligen plugga lite också så att man kommer ikapp lite. Nu tänkte jag kolla runt lite på folks bloggar.



böööhh

Hemma från matchen nu, seger med 19-11 (y) Så nu blir det semifinal mot lundagårds 94. haha
Men nu ska jag snart ta något litet att äta & sen ska jag plugga lite. Har faktiskt varit duktig och städat min garderob, så nu ser man iaf vad jag har i den. Men nu får jag ta tag i mitt liv & göra mig klar & plugga lite!


( ingen bild, sitter vid min brors dator )

match nu!

Nu har jag käkat & gjort mig klar, så nu ska jag sticka till ih. Vi hörs när jag kommer hem!


Dagens!



blus - Gröna lund. ( finns inte i landskrona längre )
kofta - Gina
jeans tights - ?
sjal - h&m

8 april 2010

Tjena!
Skolan idag va helt okej, fick dock inte så mycket gjorde. Men så kan de bli ibland, haha.
Nu ska jag snart sticka hem till pappa & käka. Sen ska man dra sig till ih. Samling där med brudarna & sen åker vi iväg till ljunghusen & spelar kvartsfinal i dm (y) taggggggga taggggaaa! mohah.














♥ handboll ♥

tjena tjena!
Nu har jag kommit hem från matchen. Har hunnit duscha också. Matchen gick ganske bra. 20-16 till oss. 
Nu sitter jag och kollar på andra avenyn. Tänkte snart plugga lite också. Men jag orkar faktiskt inte blogga
mer nu. höres!



chachaaa. hahah

Hej!

Kom hem från skolan för ett tag sen & har pluggat sen jag kom hem. Måste komma ikapp allt nu, annars är jag döööööd. hahah. Ska snart käka och sen ska jag dra till västervång. Spela match idag, äntligen! så jäkla gött ;d hihi.
Men nu orkar jag inte blogga mer. (a) Ha det bra snygggingar!


jag & hugiiis

Livet kan va tufft ibland ;)

mycket plugg & ingen bloggning. Så får det faktiskt bli idag. Puss på er!

syster

Hej!
Nu har jag kommit hem. Sitter här med syster. Är ju så snäll som passar henne en stund nu ikväll.
Tänkte plugga lite ikväll, om jag orkar. Ska försöka hinna städa på mitt rum också. Men ni får se hur det
blir med det. Kanske lägger in en bild på vad jag handla idag? Vi får se ;)
Men nu måste jag fixa lite.








stan nu!

hallå hallå.
Nu är man hemma från skolan. Ska sticka nu igen. Ska träffa jennifer & ta en fika. Vi hörs senare!
LOVE

tillbaks!

Visst är jag snabb? Mohah. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men tänkte vara snäll & slänga in ett inlägg. Kan ju börja med att skriva hur min underbara dag har varit. Gick upp ganska tidigt, minns inte när? Mamma drog med mig ner till stan för att typ lägga en blomma ''till'' hon som blev mördad i landskrona för någon dag sen. Sen stack jag hem till pappa en snabbis & nu är jag här hos mamma igen. Ska snart hoppa in i duschen & sen ska man göra sig klar för sängen. Skolan imorgon. jipppi! *host*
Men nu hinner jag inte blogga mer. jag lovar att bli bättre lovarlovarlovar!




jag & söta nicke!


kommer snart snyggingar.

Jag tycker synd om er som läser min blogg. Jag är sämst i världen på att uppdatera bloggen & ni fortsätter att bevaka den. Men jag ska bara springa ner & handla en sak till min bror. Skriver om 5 minuter igen, kanske 10. hiih


bilderna. 4 april













kommer fler bilder senare, kanske ;)






bilder kommer snart

hej!
Visst är jag duktig på att blogga? haha. Men nu tänkte jag skriva lite & faktiskt lägga in lite bilder också.
Va ju i danmark igår & kolla på handbol med jennifer. saknar lyngby som fffffan. :( Känns som om vi inte har tränat eller spelat på hur länge som helst? Men på onsdag är det match, då jäääävlar :D
Men ska lägga in lite bilder på datorn nu. Sen på bloggen. hörs!


m

hejsan!
Känns som om det va ett år sen jag blogga sist. Men har inte riktigt lust för det. Funderar på om jag ska lägga ner bloggen snart? Jag börjar snart bli lika dålig som louise, eller nej förresten, det går inte!
Men hur som helst så tänkte jag faktiskt slänga in ett inlägg igår när jag kom hem. Men datorn funkade inte som den brukar då. Så nu slänger jag inte ett ist.
Idag händer inget speciellt. Tänkte städa lite på mitt rum så att jag hittar sladden som jag har mellan mobilen & datorn. Så kan jag lägga in några bilder kanske? Men får se hur det blir med det. Jag ska träffa jennifer lite senare & sen ska vi förmodligen bara ta det lugnt. Lägga oss tidigt ikväll för imorgon åker vi till danmaaaaark. Nice! Kan det bli ett bättre slut på detta lov? Nix pix. Nu ska jag sluta skriva. vi hörs!





RSS 2.0